шаблоны joomla

  • 001.jpg
  • 002.jpg
  • 003.jpg
  • 004.jpg

Szolgáltatásaink:

Lovaglás:  A gyerekek egész kicsi kortól lovagolhatnak pónin és nagy lovon egyaránt.  A saját lóval érkező, gyakorlottabb lovasok lovaspályánkon hódolhatnak a lovaglás, akadályugrás örömeinek.

Lovas napközistáborok: A nyári szünet idején napközis lovas táborokat szervezünk. A lovaglás mellett biciklitúra,  sétakocsizás, strandolás és más izgalmas program is szerepel a listán.

A tábor programja, hétfőtől péntekig:

 

fél 8-fél 9: Gyülekező

9-11.30: lovaglás, lovakkal, lovaglással kapcsolatos elméleti oktatás (tudásszinttől függően napi félóra vagy egy óra lovaglás)

12: ebéd

13-18: program: kézműves foglalkozás, íjászkodás, strand, biciklitúra vagy lovaskocsis túra stb, eső esetén házimozi; közben uzsonna, majd  pónicsutakolás, lovak etetése, karám tisztítás, lófürdetés, pónigolás stb.

18: hazamenetel

Vendéglovak elhelyezése: Lehetőség van arra, hogy elhozza valaki hozzánk a lovát egy hétvégére, vagy a szabadsága idejére, így együtt élvezzék a gyönyörű, nyugodt környezetet. A lovak elhelyezésére boxban vagy félnomád tartásban, karámban van lehetőség. <Áraink>

Sétakocsizás: Fedeles, esővédő ponyvával ellátott 16 fős sétakocsinkon padok és asztal szolgálja az utazók kényelmét.  Az egy-két órás túráktól a 4-5 órás  túrákig válogathatnak kínálatainkból. <Áraink>

Túraútvonalak:

- Fertőparti táj, madárlessel és a vasfüggöny emlékhely érintésével

- A fertődi Eszterházy kastély-park felfedezése

- A Széchenyi kastély  és hársfasor  Nagycenken

- Fertőhansági Nemzeti Park megtekintése

- Fertőboz Gloriett Kilátó

- Fertőrákos Páneurópai Piknik határátkelő (egy vagy kétnapos lovastúra)

- Kapuvár-Öntésmajor, Osli, Hany Istók tanösvény (Madárvárta, szürke marha gulya, bivalycsorda (kétnapos lovastúra)

 

Bejelentkezés